понеділок, 16 жовтня 2023 р.

Екскурсія до бібліотеки

 




    Книга – це один з головних засобів навчання, розвитку та душевної насолоди. Спілкування з книгою допомагає оволодіти певними знаннями, прилучає до культурних надбань і цінностей українського народу, наших звичаїв і традицій. І хоча сучасних дітей все більше поглинає інтернет та гаджети, ми, дорослі, повинні виховувати у діток любов до книги, бережне ставлення до паперових видань, розвивати художній смак. Саме бібліотека допомагає залучати дітлахів до читання книжок.

З цією метою, згідно з планом заходів у рамках Місячника шкільних бібліотек, 13 та 14 жовтня учні 1-х класів (класоводи Ординська С.В., Коваленко О.А., Фофанова М.М.) завітали на екскурсію  в чарівну оселю книги нашого закладу. Мандрівка вийшла справді чарівною – діти познайомилися із такими поняттями, як стелаж, книгосховище, абонемент! Отримані знання не залишили жодну дитину байдужою.

Дітлахів зустрічали   бібліотекарі Шабанова Л.О. та Плигань Р.В., які познайомили дітей з правилами користування та поводження з книгою, тематичними полицями дитячого фонду.  Особливе захоплення у дітей викликали книги про морських жителів, світ динозаврів. Першокласники з радістю виконували ігри на уважність та урочисто пообіцяли старанно вивчати буквар, щоб швидше стати справжнім Читачем.

Усім діткам сподобалась екскурсія, про що свідчили їх посмішки та радісні оченята.





Немає коментарів:

Дописати коментар